God natt!

Filed under: Allmänt

God natt på er alla! Är riktigt sliten och väldigt trött. Va ju uppe hela natten igår, så nu ska det bli riktigt skönt att lägga sig och sova bredvid älskade lilla syster, som redan sover.

I morn är det första dagen på praktiken. Ska bli riktigt härligt att slippa skolan ett litet tag, slippa alla prov och matte läxor. Hoppas verkligen på att det kommer gå bra i morn och att jag gör bra ifrån mig och verkligen gör något...

Från det ena till det andra. Varför måste just du förstöra allting. Jag börjar bli riktigt trött på dig & dina fasoner. Du gör bara allting eländigt för dej själv. Du leker med killarnas hjärtan, du får dom att gilla dej och sen nästa dag så har du en annan som du påstås vara kär i och blir ihop med. Snälla för din egen skull, ta och tänk lite. Tänk dej för, du lever inte i din värld. Du kan inte göra som du vill och och du kan inte styra allt och tro att du kan bete dej hursomhelst. Hade det varit din värld så skulle inte alla ha bott i den. Jävla superundertöj, ta och hälsa på i helvetet så du vet hur det är där sen innan du kommer dit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0