godnatt!

Filed under: Allmänt

nu är klockan ganska mycket och jag börjar bli väldigt trött, så jag ska ta och gå och lägga mig och kolla på film tills jag somnar eller så bara går jag och lägger mig direkt. Lexi kunde inte sova hos mig, hon var väldigt förkyld. Nästan alla i konfa gruppen va sjuka när dom kom hem från Tyskland igen, det var ganska underligt. I morgon åker jag hem till min underbara mamma & Robin! Har saknat henne jätte mycket! Ska bli jätte kul att se henne igen, var typ 1 vecka sen jag såg henne... Jaja, nu ska jag sova innan jag somnar här, godnatt!






 shit vilken gammal bild! måste varit tretton där


chill dag

Filed under: Allmänt
hejsan!
bästa dagen hittills iaf, gick väldigt fort och det har varit väldigt härligt väder. Bara fyra lektioner idag också, det gillas! Var med världens bästa Johanna igår, det var länge sedan vi va, har saknat våra tider tillsammans och den känslan man får när man fått något som man allra mest har önskat sig är underbar och jag hoppas att vi kommer fortsätta att hålla kontakten.
Har inte gjort så mycket efter skolan, bara varit med Lexi och hon var så gullig så att hon köpte med en calippo shot till mig. Min lilla gullunge! Vi satt där i soffan med våra shots och kollade på 'par i kungar' och 'kickin' it', det var trevligt det, haha
I morgon blir det skolan såklart och sen ska jag upp till hotellet och lämna in en jobbansökan och då ska darian med, eftersom han också vill ha sommarjobb. Han ska med vare sig han vill eller ej så ska han med, för det är inte jag som är han så han får prata med chefen själv... Jaja, men nu tar jag natta, ska upp tidigt i morn
-Vanessa

Ja du, vad kan man säga..

Filed under: Allmänt

Denna dagen sög på något konstigt sätt. Vet inte riktigt hur jag ska förklara, förutom att dagen har varit dryg och riktigt tråkig. Magnus är tillbaka, inklusive hans bror, Andreas. Underbart! Väldigt... Underbart... Tänker inte berätta om dom för det finns inget intressant om dom.

Marcus är tillbaka i Årjäng! Skit länge sedan jag såg honom. Hoppas att jag hinner träffa honom innan han åker igen nu på söndag. Ska prata med han och se om han har lust att träffas, skulle vara riktigt kul iallafall. Har inte saknat någon såhär som jag gör just nu.

I morn är det andra skoldagen denna vecka och jag hoppas att veckan går väldigt snabbt för jag orkar inte ha mer skolan nu. Längtar tills påsklovet! Sova, sova hela dagen och bara lata sig! Det är lyx det! Haha.

Ohyeah, this couldn't be better.. Biljetterna till Venedig & Florens ska snart bokas! Hell Yeah!


hemma hos käraste mamma!

Filed under: Allmänt
hejsan på er!
har precis kommit hem till mamma äntligen! har spenderat hela helgen hos pappa med bror min och det var en ganska lat helg, som det ska vara för sen på veckorna blir det ut och hoppa studsmatta och allt som har med kondition att göra. Har bestämt mig för att bli lite nyttigare och inte bara sitta still. Jag rör på mig ganska ofta ändå, jag går ju dit jag ska, men jag känner mig lat om jag inte rör på mig hela tiden. Man blir beroende av att röra på sig tillslut. Men nu när jag kommer röra mera på mig så hoppas jag att jag kommer förlora några kilon. Efter sommaren så hoppas jag på en rikitg förändring med min kropp och jag hoppas att jag kommer bli nöjd.
I morn är det skolan igen och det kommer inte alls att bli kul, på tisdag kommer jag nog att få en massa skäll av min mentor om hon får se att jag har kommit 30 minuter försent, men hon kommer nog inte att ringa hem. Det brukar hon aldrig göra. Men man får hoppas på det bästa. Efter skolan ska jag sätta mig ner med lite läxor och sen ska jag träna lite, hehehehe. Sen kanske man ska ta och kolla om det finns något roligt folk på gårn eller om man ska ta och hitta på något med syrran.. jaja, har inte så mycket att skriva, så vi ses senare♥

what da fuck happened?

Filed under: Allmänt
nu har pappa blivit helt normal igen och det känns väl bra, men ändå konstigt. Han kanske bara har massa humörsvägningar som jag brukar ha eller så är han bara cp.
Jaja, struntsamma. Vaknade för två timmar sen och har bara legat och läst lite och bara tagit det lugnt än så länge. Tänkte att jag skulle dra mig ut på en promenad senare med hunden och kanske kära syrran Lexi, det skulle sitta fint just nu. Ska bli mer nyttig och äta mer regelbundet. Hoppas att det kommer funka, det ska fan funka för jag tänker kämpa gärnet nu alltså!

Idag åker jag senare hem till min kära moder och sen i morn är det skolan igen som väntar på att få trycka i oss mer kunskaper. Längtar verkligen hem just nu och vill inte vara här, men jag måste väl. Önskar att mamma eller Robin kunde komma och hämta oss just nu.
När jag kommer hem iallafall så ska jag krama om mina syskon och kanske ta med dom ut och leka lite och sen kanske mýsa till det lite med en bra film och en massa kos! ÅÅh va jag saknar dom allihopa!♥


Dags att sova! :)

Filed under: Allmänt

Jaja, blev inte så mycket skrivande idag heller, men ingen dog för det. Va ju hos Yuliya förut och jag kände mig inte riktigt som jag brukar. Kände mig konstig och deppig och brast nästan ut i gråt utan att veta varför. Kan bli så ibland, men det är bara väldigt jobbigt att behöva känna så och att må så. Hoppas att det inte händer igen nästa gång.

I morgon åker jag hem igen till världens bästa mor och det ska bli så härligt att få se henne igen! Orkar inte med pappa just nu, han har ju blivit helt jävla konstig och jag fattar inte varför, blir bara så irriterad och vill bara skrika att han är störd rakt i hans fejs! Åjamejen, men jag kommer nog inte känna såhär när han blir normal igen (om han blir normal igen).

Godnatt på er alla, sov så gott :)


RSS 2.0